Cautare

2315 de rezultate pentru "popa maria medias" (2.76 secunde)
Maria Zapca participa in acest week-end la targul traditional "CismigESTI - Cultura iese la plimbare", organizat in Parcul Cismigiu.
48 a avut loc vernisajul celei de-a saptea expozitii personale a pictoritei-arhitect Maria Sumanaru Pavelescu . ... Dragi prieteni, Pentru mine este a patra expozitie personala pe care o deschid distinsei arhitecte, pictoritei, intr-o definitie artistei Maria Sumanaru Pavelescu, iar pentru Domnia sa este a saptea manifestare, a saptea expozitie personala.
Georgiana Stavrositu, hair-stylist Stagio Style si renumitul stilist, Maria Andrei. ... "Sunt deosebit de onorata de prezenta unui public atat de numeros la Conferinta Traieste Inteligent, si doresc sa multumesc, in primul rand, Altetei Sale Regale Principesa Maria a Romaniei, pentru ca a acceptat aceasta invitatie.
Premiera nationala a spectacolului de teatru EGO SUM OVIDIUS, de Ana - Maria Nistor, regia Alex Nagy, cu Cristian Iacob si Marius Bodochi in rolurile principale. ... Evenimentul va culmina cu premiera nationala a spectacolului de teatru EGO SUM OVIDIUS de Ana-Maria Nistor, in regia lui Alex Nagy.
Asa scria sfantul Maximilian Maria Kolbe intr-una din ultimile sale scrisori. ... Lumanari, cantece, rugaciuni si buchete dadeau un chip luminos evlaviei noastre fata de Preasfanta Fecioara Maria, care ne aparea atunci ca Regina primaverii, primavara naturii si primavara sufletelor.
Credinciosii ortodocsi si catolici sarbatoresc luni 25 martie 2019 Buna Vestire, amintind de ziua in care Arhanghelul Gavriil i-a vestit Fecioarei Maria ca a fost aleasa sa devina Mama lui Isus Christos.
Santamaria Mare, sarbatoarea care marcheaza sfarsitul verii Adormirea Maicii Domnului sau Santamaria Mare, una dintre marile sarbatori ale bisericii crestine, praznuita in 15 august, marcheaza trecerea de la vara la toamna si este, totodata, Ziua Marinei, Sfanta Maria fiind ocrotitoarea marinarilor.
Maria Dorobantu, presedinta Societatii Romane de Hipertensiune, a declarat ca 40% dintre romani sufera de hipertensiune arteriala iar cei mai multi dintre acestia nici nu stiu ca au aceasta boala, deci nu se trateaza. ... Maria Dorobantu, prezenta la Congresul de Nefrologie, care se incheie sambata, la Sibiu, conform Agerpres.
"Vi-o prezint pe Maria! ... Ce mandra o sa fie Maria de mama ei, de tatal ei... ... Da, Oana Stancu este o Invingatoare!!!", a scris Mihai Gadea pe Facebook, loc unde a postat și o fotografie cu micuta Maria.
MATEI ALEXANDRU) Oana-Maria Bogdan, membra in conducerea centrala a PLUS si despre care Dacian Ciolos sustine ca este roata motrice din spatele partidului, este promotoarea unor idei precum desfiintarea proprietatii private si renuntarea la viata de cuplu in favoarea traiului in grup.
Nicolaescu s-a intalnit sambata cu organizatiile din Sibiu si Medias. ... Referitor la posturile de primari din judetul Sibiu, Eugen Nicolaescu a apreciat ca trebuie sa existe candidati liberali peste tot, insa cea mai mare dorinta este ca municipiul Medias "sa devina un important fief electoral PNL".
Seara, intreaga delegatie s-a deplasat spre Medias. A doua zi, conducerea si senatorii PSD s-au intalnit cu membrii social-democrati din Medias, dupa care au iesit la un tur al orasului.
Mai mult, Imparatia Portocalie fiind si ea in Epoca de Aur a Tehnologiei, asta atrase atentia Ciclopilor cu Pixeli Multi in Frunte, si unei specii de muste curioase, Gaozaurus Medias Electronicus(iertata fie latina aproximativa a povestitorului, care are scuza ca a facut liceul la real!).
Tariful gazelor naturale furnizate populatiei va creste cu 5% pana la 8% in acest an, dar cuantumul majorarii ar putea fi mai redus daca va scadea pretul de achizitie a gazelor naturale din import, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute, la Medias, ministrul Economiei si Comertului, Varujan Vosganian, citat de Mediafax.
Aprecierea lui Borotea privind efectul unor importuri directe de la Gazprom difera de cea a producatorului Romgaz Medias. ... Scaderea pretului ar fi in procente de o cifra, daca am lua gaze direct de la Gazprom", a declarat la 20 octombrie directorul comercial al companiei din Medias, Alpar Kramer.
Grupul s-a intregit cu alti 11 senatori, care au sosit, ieri dimineata, la Medias. ... Inainte sa primim dividende in urma proiectului Nabucco, va trebui sa si investim", a declarat liderul PSD dupa vizita la sediul Transgaz din municipiul Medias.
Pe lista se mai regasesc participatii minoritare la Transgaz si Transelectrica, dar si la companii nelistate, precum producatorul de gaze naturale Romgaz Medias, una dintre cele mai valoroase companii controlate de stat.
In judetul Sibiu au fost depuse 950 de declaratii, 910 dintre ele fiind inregistrate la Casa Judeteana de Pensii Sibiu, iar 40, la Casa Locala de Pensii Medias.
Acesta ar vrea ca Mos Craciun sa-i aduca o victorie cu Gaz Metan Medias in prima etapa a returului sezonului regulat. "Pentru mine, Mos Craciun vine pe 14 ianuarie, cand jucam cu Medias", a declarat Nikolic.
Maine, amical cu Mediasul Pandurii a perfectat un ultim amical, programat vineri in Antalya, in compania echipei de Liga 1, Gaz Metan Medias. ... Avem cate doua antrenamente pe zi, iar vineri jucam cu Gaz Metan Medias.
google-analytics.com